January 07, 2013

isoja lumihiutaleita. paljon. kaupunki paniikissa.

taas meinannu mennä harakoille koko päivä. vähän selasin netistä työmahdollisuuksia jostain kansainväl. palstoilta ja pistin matoa koukkuun yhden kaverin kautta mutta aika heikkoahan se on. sit repäsin ja siivosin puol kyppäriä (kokonaanhan ei pysty, se olis jo aika paljo?).

gah, vihdoinki Biggest Loser alkoi. olen odottanu et se tai jenkki Apprenticen uusi kausi alkais. syksyn seurasin brittien Young Apprenticea.  mitähän viel puuttuu, Top Chef ja Project Runway jatkuu vielä muutaman jakson...  joku hyvä draama olis paikallaan. Homelandista tipuin kärryiltä, pitäis palata siihen, en edes tiedä loppuko se jouluks vai kuin.


uudehko mielenkiintoinen blogi joltain journalistilta; narrienlaiva.com

tänään oon kuunnellu lähinnä Leonard Cohenia, vanhat klassikot on parhaita vaikka uusinkin levy on oikeen miellyttävää kuunneltavaa.

olen ihmetellyt tota Depardieun venäjälle lähtöä. oikeesti...  venäjä? siellä kun aukoo päätään entiseen tapaan ni katotaan kauan Putinilla riittää ymmärrystä. tai ehkä se tajuaa olla purematta kättä joka ruokkii. mutta jotenki älytön läppä. ja Brigitte Bardot - eläinten asioiden ajaja - oli kai menossa perässä. venäjä on sellainen eläinten oikeuksien mallimaa että sinne vaan ihailemaan.
/päivän rasistinen dissailutilitys 

No comments: