February 10, 2013

uutisviikko kun ei muutakaan oo

hyvää fiilistä ihmetellessä ehtii miettiä kaikkea muutakin.

SUPERPUPU tietokone on alkanu vanhuuttaan hidastelee, luonnollisesti. se, ja mä käytän itsepintaisesti firefoxia edelleen koska olen kai itsekin vanhus, ja se kun FF:ssä on joku 50+ tabia auki ei silleen...  auta asiaa.  eli uusia muistikampoja shoppailemaan sit vaan. vielä tässä joku vuosi on käyttöikää mun mielestä :)

'ulkosuomalaisen äidin' blogissa oli hyvä kirjoitus ulkosuomalaisuudesta. sieltä
kuvaava quote "Suomalainen järjestelmällisyys, rationaalisuus ja rehtiys eivät ole turkkilaiselle ykkösasioita, jos ne olisivat tämä yhteiskunta ainakin pyrkisi siihen suuntaan kiivaammin. Paikallisille yhteisöllisyys, sosiaalisuus ja hetkessä eläminen komeilevat listalla korkeimmalla, heille on turha julistaa kuinka Suomessa asiat hoidetaan."


hesarissa on lyhyt juttu jossa haastateellaan Berlusconin kannattajaa. "noh, ehkä hän viihtyy nuorten naisten kanssa koska on itsekin sisimmässään nuori". lollers.

vituttaa kun mun IKEAn työtuoli on sellasta tyyppiä joka vajoaa alla, siis se tuolin systeemi on kai hiukan rikki tai huono. silti niin pihi ettei haluis ostaa uutta tuolia.

pääministeri Erdogan pauhaa taas vähintään kolmen lapsen hankkimisesta. turkin väestö on nytkin nuorta, siis oikeasti (wiki: "26.6% falling in the 0-14 age bracket."), ja nuorisotyöttömyys vetelee jossain ennätysluvuissa. no mitä mä mistään tiedän.


HS 6.2. röntgenlääkärit eivät näe gorillaa. ja uutisessakin todetaan että siksi kun ne etsii niitä syöpesäkkeitä. vai onko jengillä useinkin sisällään gorilloja, joiden paikallistaminen on potilaan terveyden kannalta oleellista? ehkä homma avautuisi jos lukisin koko uutisen mutta noin mutu-tuntumalta musta on kivempi jos lääkärit löytää kuvista jotain läketieteellistä vikaa kuin esim. jeesuksen naaman.
HS 6.2. sarjassamme turhimpia uutisia. suomen ydinvoimalat on niin totaalisen turvassa kaikelta muuta paitsi ihmisten tyhmyydeltä. mutta suomalaisethan on kaikkivoipia, joten helpompi pelätä MAAAAANjäristyksiä tai ruotsin yli tulevaa hyökyaaltoa.Turkish Airlinesin henkilökunnan (ehkä) uudet asut. vielä "suunnitteluprosessi kesken" kuulemma...jep, huomaan että huivit puuttuu vielä...  sithän se olis siinä?? THY siirtyi valtion omistukseen joku muutama vuosi sitten, ja kuulin yhdeltä entiseltä lentohenkilöltä että sen jälkeen on moni asia muuttunut, en tiedä onko systeemaattinen "epäuskoisten" irtisanominen totta, aina ei voi uskoa mitä sanotaan musta ei oo mitään pahaa päiväunta tää turkin "iranilaistuminen" enää...

No comments: