April 05, 2013

keväthuumassaRosa Meriläisellä oli ihan ennätyspaska kolumni hesarissa koskien ruokaa. "salaatin syöminen lounaaksi pitäisi lopettaa". aijaa...  koko jutussa ei oikeen ollut päätä eikä häntää, mutta tuli selväksi että "mättäminen" on suositeltavaa, ja ruoan kanssa ei saisi hifistellä mutta Rosa on itse vähän nirso teollisen bulkkiruoan suhteen ym. se on ilmeisesti ok. allergioista ja muista terveysongelmista Rosa sanoo että "sittenhän on pakko hifistellä" - ehkä meillä on eri käsitys sanasta hifistellä ja mitä se tarkoittaa. mutta siis teksti tiesi myös kertoa että jos joku syö salaattia, se vähentää kanssaruokailijoiden nautintoa. ikävä kuulla. mä oon joskus syönyt ruokaisia salaatteja tietämättä mitä tuskaa se muille aiheuttaa. kaikki vaan mättämään, suomessakin on ylipainoisia vaan se XX prosenttia mutta pihviä naamaan. se on niin ekologistakin. oikeasti tosi juntti kirjoitus.

yemeksepeti.com on alhaalla joten piti soittaa puhelimella safkaa. onneksi mulla oli ravintolan magneetti ja muistin mitä ruokalistalla on ja mitä haluan. kyllä mulla tollaiset puhelut onnistuu mutta aina vähän jänskää, puhelimessa on paljon hankalampi ymmärtää mitä toinen mahtaa tarkoittaa kun ei näe elekieltä.

suomalaisten naisten suosikki ulkkismies on nyt turkkilainen, se oli käsitteekseni aiemmin (vuosi sitten?) kolmannella sijalla. suurin osa naisten ulkkismiehistä on kuitenkin "paremman elintason" maista, eli tää turkki on tällai jännä musta lammas. miehet edelleen preferoi venäjää ja thaimaata. väkisinkin tulee mieleen että liittyskö suomen tasa-arvoisuus tai naisten ja miesten "asema" siihen että ulkkispuolisoita otetaan maista, joissa sukupuolten roolit on aikasta paljon konservatiivisemmat. etenkin miesten kohdalla tuo näyttäis ihan siltä. vai onko se sattumaa?

jotain muutakin tilitettävää oli mutta jääköön nyt tähän tällä kertaa. tänään on tas 18C, kaverit on ulkona kuulemma kahvilla ja mullakin on valkoinen hippimekko päällä joten ulos on vaan mentävä. käsittämätöntä miten tää kevät/kesähuuma unohtuu talven aikana.

No comments: