July 10, 2013

elokuviin vie tie

True Bloodin käänteet saa mut vaan pyörittelee silmiäni, yksisarvinen enää puuttuu. vai hetkinen, eiks 3 kaudella ollu joku sellanen erikoisempi heppa siellä lopussa? nojoo. fast forwardilla jaksaa aina katsoa vähän. susilauma-meiningit ja shiftaajat kiinnostaa vaan ihan nolla. samoin kuin sen poliisipäällikön nelikko. oikeastaan katson alusta loppuun vaan Alexander Skarsgårdin kohtaukset...

lääkäri lähti ostaa kalaa basaarilta, turkkilaista "lohta". se oli kokonainen mutta sisällöt otettu pois...  aika ällö. teki mieli pestä saippualla kun se oli niin limainen. ehkä siitä uunissa vielä ruokaa saadaan. mtta hyvää on se ettei tollanen kokonainen kalan vonkale maksa kuin 11tl/4e. siihen vähän sipulia ja vihanneksia seuraksi...  kyllä se täyttää.

eilen illalla olin ulkona semmoisten suomalaisten kaa, kaverin kavereita jotka on kaupungissa lyhyellä visiitillä. Kadiköy-kierrosta tehtiin. ja kuten niin konet muut, nämäkin vieraat ihastuivat kaupunginosaani.

Tänään mennää elokuviin...  vaihtoehtoja ei oo hirveesti joten valitsimme World War Z:n. kyllä Bradiä aina katsoo vaikkei olekuva oliskaa kummonen.


AV-palstalla luen tälläsiä juttuja;
"montako ihmistä ruokit 400g:n jauhelihapaketilla"
"ulkosuomalaisten blogeja"


No comments: