July 15, 2013

tehtävä "anoppi" suoritettu

no nyt on oikeen perinteisesti viihdytetty anoppia täällä turkissa. mullahan on poikkeuksellisen hyvä tilanne ollu silleen että lääkärin perhe ja äiti ei ole silleen tyypillisiä että ne paukahtais vaan ovelle kysymättä, viipyis kuukauden tai pari ja neuvois vielä mua kuinka piikoa miestä mahdollisimman oikein. sellanen ei myöskään kovin pitkää vetelis mun kanssa. mutta nyt torstaina siis mamma soitti lääkärille että on hyppäämässä yöbussiin ja tulossa Istanbuliin. aloin  siivoomaan ja odottamaan tätä järjestyksessä toista anopin tapaamista. se sitten viihtyi pari päivää toisella puolella kaupunkia muissa sukulaisissa ja tuli meille vasta eilen. kyllä mä aina yhden yön mielellään majoitan melkeen ketä vaan, mieheni äippää ainakin. nyt kun yhteistä kieltäkin on vähän niin kaikki on menny okei, anoppi tuntuu olevan mieltynyt muhun.

anoppi, nimeltään Hanife, siirtyi heti kaupan kautta keittiöön ja alkoi tekemään ruokaa. ja tänään kun heräsin niin mattoja oli pessyt käsin ym. aika vauhti päällä... mutta ei silleen ronki meidän juttuja tai kritisoi tai mitään, mitä turkkilaiset äidit usein tekee. lääkäri on tänään töissä joten mä jäin itekseni anopin kanssa. Hanifehan on kauppias eli yrittäjänaisia joten mentiin eurooppan puolelle isoon tukkuun ostamaan jotain tavaraa sen kauppaan. se esitteli mut tukkurille miniänä, mikä oli mukavaa.

mutta nyt se lähti bussille ja kotimatkalle, eikä haittaa. en ole sellainen joka jaksaisi viihdyttää vierasta päivätolkulla. tää oli kuitenkin kokonaisuutena ihan positiivinen kokemus.


viikko Thaimaan reissuun! ekaksi yöksi on varattu hotelli, ja sen jälkeen en sit tiedä. pitää mennä fiiliksellä. mulla on vaan paljon vaihtoehtoja selvitettynä, niistä voi valita sitten. lääkäri oli kans googlettanu jotain mikä sitä kiinnostaa.


No comments: