May 17, 2014

se oli taas semmonen

kotona puoli yhdeltä yöllä. ja jääkiekkoa on pelattu sillä aikaa kun olin offline. sveitsin kanssa voittolaukauskilpailuun...öh. ei mene hyvin tänä vuonna, ei.

kotiin selviäminen oli kyllä aivan oma lukunsa, laukut oli mulla muuttuneet sen verran painaviks. sain reppua hyvin täytettyä suomessa kirppisostoksilla, ja tax freen lasipullotuliaiset lisäsi vielä pari kolme kiloa...  laitoin laukut vaa'alle mielenkiinnosta: reppu 20,3kg. läppärilaukku 5,6kg. käsilaukku 2,3kg. ja takkiakin piti jossain kainalossa raahata koska ilma oli täällä turkin päässä liian lämmin eikä se mahtunut enää mihinkään laukkuun. yhteensä melkee 30 kiloa. kun noi kaikki heittää selkäänsä tai olalle ni joo, eka voi olla et ei tää niin paha oo, mutta kun kävelee puoli kilometriä ja vähän ylämäkeä siihen päälle ni alkaa tuntua... otti tosiaan koville. ja nyt hartiat v*tun jumissa. tai särkee ainakin, onko se sama asia? no ehkä laukun avaaminen ja aarteiden levittely helpottaa.

kirjoitettakoon ylös että tein ehkä ennätykselliset tax free ostokset:
-minttu black
-smirnoff north
-bacardi pina coladahelsingin tax free'ssä ei muuten ole smirnoffia, wtf? se nyt on kuitenkin yksi maailman tunnetuimpia vodkamerkkejä... tuohon northiin tutustuin ihan muutama kuukausi sitten, kun oltiin Besiktasissa Fethin ja Kübran kanssa viettää iltaa. Fethi väitti että tää vodka maistuu ihan nallekarkeilla, otetaan shotit. olin hyvin epäileväinen, nallekarkkivertaus vodkasta puhuttaessa kuulosti samalta kuin että parhaat mämmit maistuu kaviaarille. mutta perskules, sehän maistui just about nallekarkeille. yllätykseni oli suuri. no sitä piti nyt ostaa itselle.

koska laukku oli jo niin täynnä niin en ruokakaupasta tuonut juuri mitään;  ruispaloja, makkaraa, pekonia, kasvisliemikuutioita, pari pussikeittoa...     kyllähän sitä tavaraa olisi mitä täällä ollessa tekisi mieli, guacamoledipistä lähtien, mutta...

tätä tulee aina ikävä:

kokonaisuutena oli jotenkin kiva mutta tosi raskas reissu. nyt kun oli viikonpäivät vielä töissä niin käyhän se kunnolle, kun about joka ilta ulkona sitten vielä. en oikeasti ehtinyt kiertämään kauppoja ennenkuin tänään, matkustuspäivänä! eli aikaisia aamuherätyksiä ja pitkiä iltoja, siitä se oli reissu tehty. viime viikonloppuna oli sunnuntai tosin *vähän* rennompi. mutta että loman tarpeessa olen nyt.

tänään viimeisellä aterialla keskustassa:
iho kuivui suomen hellivässä ilmastossa totaalisesti, se on nyt hilseilevän kuiva :(  yritin laittaa kosteusvoidetta päivittäin mutta se mitään auttanut. menee varmaan pari päivää että se on taas normi. hiuspohjakin alkoi näyttää hilseilyn merkkejä. eli sama tarina kuin aina ennenkin.

lentokoneessa paluumatkalla jutskasin miehen kanssa joka paljastui romaniksi (siis mustalaiseksi), sekä hellariksi. tyypillä riitti huumorintajua vitsailla useampaan vähemmistöön kuulumisesta. mutta meillä oli oikein hyvät keskustelut, sillä oli mielenkintoinen työ ja oli opiskellut eri aloja ja nyt päättänyt ottaa kaikesta viikon loman.


jos nyt nukun ja katon sit huomenna et mitä teen. paljon en tosin ehdi tekee kun illalla pitää lähtee hakee Arttu lentokenttäbussilta.


No comments: