December 04, 2014

jälkien siivous


noniin, nyt on tasa-arvoinen avioliittolaki about sovittu. voidaan taas palata tilittämään sitä kuinka suomen talous on niiiiin kuralla ettei ikinä. siis ikinä! tämä hallitus viimeistään on ryssinyt ihan kaiken! jos ikinä oli mitään toivoa että suomi nousisi sieltä (?) missä se on ikinä ollutkaan, niin nyt se on mennyt! ainakin tämä fiilis tulee kun lukee uutisia ja kuuntelee ihmisiä. mutta jostain kai niitä ongelmia on pakko kaivaa.

supon mukaan syyriassa on kuollut 6-8 suomalaista. nää taitaa olla niitä sinne lähteneitä uskon sotilaita. ruma sanoa mutta ehkä parempi että ovat pois geenipoolista?

siivoojan piti tulla tiistaina mutta ei kuulunut. lääkäri soitti lopulta sille ja sillä on lapsi kipeenä. no kiitos kun ilmoitit...?! wtf. sen jälkeen soitettiin toisaalle ja nyt on huomiseksi tilattu sitten toinen täti. ylihuomenna on pikkujoulut/itsenäisyyspäivän bileet ja ajatus lattioiden luuttuamisesta ei nappaa, etenkään bilestressin ohella. co-host Haticella oli kyllä hyvä pläni tarjoiluista, aika eurooppalainen, joten ehkä mun ei ainakaan tarvii ruokapuolen takia avata ranteita. Melisa saattaa myös tehdä ehkä lihapullia tuomisiksi, ja ne sen lihapullat on aika taivaallisia...  mä keskityn kutsuvieraslistaan, booliin, glögiin ja koristeluun ym. fiilikseen. Haticen mies on DJ, joten spotify soittolista tulee sieltä. ja lääkäri kokoaa jonkun elokuvapätkäsetin joka voidaan laittaa seinälle pyörii projektorilla, saadaan tunnelmaa.No comments: