January 04, 2015

taas kiiltää

päätin katsoa suomen Voicea, kun uusi kausi just alkoi. sen ekat 5 minuuttia on kuin yhtä RAY:n mainosta, elämän filosofioita ladellaan ja puhutaan siitä mikä on 'oikeesti tärkeetä'. jotenki hullun pateettisella sävyllä, ikävä sanoa. mietin olenko liian tottunut jenkkityyliin (mikä se sitten onkaan, toki nekin suoltaa suustaan kaikenlaista) vai miksi tuo kuulostaa niin pahalta? Michael Monroe kuulosti ehkä luonnollisimmalta. nää artistit kuten Redrama, Tarja T ja Olli Lindholm ei kyllä kiinnosta mua muutenkaan.... no mut katotaan nyt kuitenkin. laulajat on monet kuitenkin aidon oloisia, niistä tykkään. ja julkkistuomareitakin kuuntelee kun ne puhuu laulajille tai laulajista. toi alku oli vaan jotain ihan hirveetä. se oli kuin 80-luvun huonosta suomidokkarista. en tiedä olenko sellasia edes katsonut mutta sellainen mielikuva.

sit mitä noi miehet halailee, juontaja Axl miespuolisia laulajia ja tuomarit jne...  onks tää aina ollu näin? siis et miehet halaa miehiä, suomessa? tai etenki telkussa? kuvittelenko? kysyin neiti R:ltä et wtf, se sanoi että olen ollu liian kauan poissa suomesta, asiat on tosiaan muuttunu. se on varmaan se uusi tasa-arvoinen avioliittolaki!! :D mutta oikeesti, hämmentävää kun yhtäkkiä pistää merkille jotain eikä ole varma onko se aina ollu niin. mutta fiilis on se että miehet ei suomessa paljon yleensä halaile.

meillä oli eilen taas siivouspäivä eli siivooja kävi. paras nauttia siitäkin niin kauan ku turkissa asutaan, tuskin jossain läntisemmässä maassa moiseen luksukseen varaa. tosin siivottaviakin neliöitäkin sit varmaan vähemmän. tämä siivooja tuli meille muiden ulkkisnaisten suositusten perusteella ja taidan olla vihdoinkin löytänyt "sen oikean". tämä nuori miespuolinen siivooja tuli ajoissa, ei kiirehtinyt lähtemään vaan teki duuninsa loppuun asti ja puhdasta tuli. ja mikä mulle on tärkeää niin kommunikointi sujui. ehkä tyyppi ei ole niin kovin paatunut vielä ja kokemus muista ulkkiksista saattaa olla myös eduksi, tuntui että tultiin toimeen hyvin ja kuunteli mun toiveita siitä mihin ei saa koskea ja mitä ei tehdä (mattoja ei tungeta pesukoneeseen, mun vaatteisiin ei kosketa, jne). 

aikasin nukkumaan et tulee tehokas maanantai. sehän on tärkeetä, tehokkuus, eiks?


No comments: