December 20, 2015

uutisissa viikolla 51

luin tämän uutisenkyberhyökkäyksestä ja mielessä kävi lähinnä Anonymous mutta taustalla onkin ehkä venäjä. paljon mahdollista. kiinnostaa nolla. mutta hauskaa että luen tästä suomalaisista uutisista...


Lotta Nuotio @ Yle: Kaupallinen joulu Turkissa. Lotta kiteyttää hyvin monet asiat joista epämääräisesti joskus rivienvälissä jaarittelen. että luottokorit vinkuu, luottoja annetaan pankeista hyvinkin heppoisin perustein ja luottokortteja tungetaan asiakkaille puoliväkisin tiliä avatessa. ihan normia ostaa t-paita osamaksulla. ja joulukoristeet, niin, ne on uutta vuotta varten. ja turkkilaiset myös sekoittaa joulun ja uuden vuoden konseptit iloisesti keskenään, tai "samaistavat" ne, jos tarkkoja ollaan. eli he saattavat puhua joulusta, kun tarkoittavat joulukuun 31. päivää. olen tälläkin viikolla käynyt keskusteluja tuttujen kanssa, joissa kysellään joulu tai uuden vuoden suunnitelmia, ja joista käy ilmi että puhutaan muka yhdestä ja samasta asiasta.

Haltin sivuhuipun lahjoitus Norjalta. oma eka (ja vika) ajatus oli että pitäkää tunkkinne, miksi me haluttaisiin joku korkea kohta...just for the sake of it? meh.

No comments: