January 28, 2016

keskittyminen nolla

mietin tänään kun työn puolesta katselin jotain kanariansaarten matkailusivuja, ja niillä olevia säätietoja, että ymmärrän vihdoin miksi se alue on niin suosittu suomalaisten keskuudessa. merivesi on aivan jäätävää ympäri vuoden. siis suomilämpötiloja. talvilomien aikaan 19-21, kesälläkin parhaimmillaan jotain 23. tiedän että 23 on jo monille ok, mutta 19... no ehkei kukaan oikeesti talvilomalla ui, siellä käydään vaan nauttii auringosta? mulle Puerto Ricon 26 oli hienoinen pettymys, kyllä mä siinä jo uin mutta en joka päivä enkä ihan fiiliksissä. tietty kunhan sinne veteen pääsee ni se tuntuu ihan lämpimältä mut sinne meno...  joo, first world probs. selvitinkin reissun jälkeen itselleni optimaalisia lomakohteita jatkoa varten. toki vuodenajallakin on siinä merkitystä. ei mitään isoja ylläreitä, koska johan näitä paikkoja on tullut testattua ihan käytännössä. Australian pohjoisosa, etelä-aasia ja arabiemiraattien vedet on ok lähes ympärivuoden ja silleen turvallisia. Puerto Ricossakin olis loppukesästä 29 pintaan merivesi, silloin olisi otollisempi aika. mutta vannoin jo itselleni, että seuraavan kerran kun lennän atlantin yli niin se on oltava Brasiliaan! etelä-amerikka on mule suuri tuntematon, joka kuitenkin kiinnostaa.

tilitin juuri kaverille chätissä elämän positiiviset ja negatiiviset asiat tältä päivältä, ja totesin itsekseni että oli hyvin summattu, joten kertaan tähän:
1. mun toimistotuolilla on kausia jolloin se ei pysy korkeudessaan vaan valuu alas. eli istun ja sitten tunnen kuinka se yhtäkkiä, hitaasti, laskeutuu ja minä sen mukana. sitten nostan sen takaisin ja kohta uusiksi... mutta sitten se aina välillä parantaa tapansa. vituttaa mut en haluis enää tässä kohtaa ostaa uutta tuolia...
2. lääkärillä on tällä viikolla v-mäisesti vuoroja ja en oikeesti nää sitä kunnolla ennenku viikonloppuna.
3. musta on tullu niin allerginen kaikenlaisella kuumotukselle ja jänntykselle ettei sellaisia tv-sarjoja joita voisin katsoa, oo ihan hirveesti. se on melkee se reality joka jää jäljelle :(


positiiviset:
1. yhden kaverin poikkis otti yhteyttä ja kutsui ylläri-illallisille tänään illalla. eli joku houkuttelee mun kaverin ravintolaan muka ihan et "mennää syömää" tms. sit kaikki sen kaverit onkin siellä jo valmiina. tää poikkis asuu viel nyt ulkomailla, ja tulee nyt siis yllärinä päivää aiemmin turkkiin. musta aika kiva idea. 
 2. sää lämpeni vihdoin ja pystyin laskee lämmitystä vähän. olen tietty edelleen jäässä jossain määrin mutta ainakaan kaasulasku ei räjäytä pankkia.

tuohon voisi lisätä että aurinko paistaa ja työtkin sujuu ihan kivasti, mutta ei nyt vedetä ihan överiks...No comments: