July 07, 2016

iloa tuova materia

olen lukenyut näitä "Konmari" juttuja nyt, tai niitä tulee vastaan jostain syystä. kai tää on joku trendi, fengshui on jo out? voin allekirjoittaa sen että turhaa tavaraa kannattaa heittää pois (=kierrättää tms), mutta ihan sen verran kuin miltä tuntuu. mä olen kova keräilijä joten mulle tuntuu vieraalta ruveta ihan tosi askeettiseksi. enkä ole varma saisinko siitä hirveesti energiaa ja uusia ruokailutottumuksia kuten jotkut kuvailee... ehkä se on taas näitä "kukin tavallaan". nyt kun karsin kamojani muuttoa varten niin osittain se on ihan hyväntuulista puuhaa, luopua jutuista jotka on roikkuneet nurkissa, mutta on siinä kans paljon vaikeaa. joistain asioista ei haluais luopua koska ne on muistoja ja muistot tuo lähinnä iloa. ja kaikki se kama mitä pakkasin laatikoihin ja johonkin varastoon suomesta lähtiessä? haluun ne edelleen takas! toki siel on paljon sit vaatteita ym. mistä tässä vaiheessa vois luopua, ja kunhan pääsen niihin käsiks niin teen sen, mutta paljon oli oikeasti "tärkeitä" juttuja. ja vaatteita jotka tuo iloa. mulla on niitä iloa tuovia vaatteita aika paljon.

se mikä tuottaa iloa ni on mun mies, ainakin suurimman osan aikaa. se oli eilen kotosalla kun kävin suihkussa ni pyysin tulee seuraks, et istuu jakkaralla suihkukopin ulkopuolella ni voidaan jutskaa. pidän sit suihkukopin ovee auki. se keksi kaivaa jostain kaapista jalkarasvan ja otti mun jalan ja sain sit jalkahierronnat. sen jälkeen kovettumien raspaus... ylläri jalkahoito <3 nbsp="" p="">
nyt eletään taas niit päiviä et oikea käsi vihoittelee liiasta hiirenkäytöstä. teen töitä on/off vasemmalla...jos se vähän helpottas.

hesarissa oli "puolilääkärin" mielipide. on se rankkaa kun ei ole päässyt pääsykokeista läpi ja on pitänyt mennä ulkomaille ja nyt kun palaa kesken kaiken niin ei pääsekään jatkamaan suomessa siitä mihn ulkomailla jäi. sehän olisikin oiva keino pääst suomessa lääkikseen tai mihin tahansa kouluun, hanki opiskelupaikka ulkomailta, mene sinne hetkeksi, tule sitten takas suomeen ja vaadi saada jatkaa suomessa. mä luulen että sitä kutsuttaisiin porsaanreiäksi...  jos tyyppi suomessa nyt pääsis lääkiksee ni varmaa jotain niitä ulkomaanopintoja hyväksiluettais, ettei tarvis nollasta aloittaa. ainakin jos opiskeli EU:ssa. mutat sehän ei ole ongelma vaan ettei tyyppi kai edelleenlään pääse pääsykokeista läpi. hän toivoo että asiaan tulisi parannus jotta suomen kaikista puolilääkäreistä saataisiin ihan valmistuneita lääkäreitä. montakohan tuollaisia tapauksia oikeasti on??? kyllä se koulu on käytävä kuitenkin loppuun, se on varmaan selvää. eikä sitä rimaa pitäs tarvii laskee sillä että "ai sä opiskelit indokiinassa, no sitten, tästä sivuovesta vaan sisään...". jos olisi ulkomailla valmistunut, niin sittenhän reitti olisi selvä, oli sitten suomalainen tai ulkkis, siinä on pari koetta (ja suomenkielen koe jos ulkkis). sääliksi kävi myös kun tyyppi on suomesta lähtiessä "luopunut sosiaalisista suhteista" ja varoistaan jotta voisi opiskella ulkomailla. monille se on kuitenkin aika hyvä kokemus että PÄÄSEE ulkomaille, et edes on varaa sellaiseen. suomen suhteita voi halutessaan pitää yllä - on se multa joten kuten jo 6 vuotta onnistunut. aika uskomaton tyyppi, sanon vaan. 

No comments: