March 24, 2017

suomibileet suunnitelmissa

jahas, sit alko Bachelor Suomi. ei nyt ihan heti innosta mutta tapana on ollu kattoo. aika jäykkää, mut sillä tavalla aidompaa kuin esim. pohjois-amerikassa.

ajattelin mennä suomeen nyt kesäkuun alkupuolella koska sillon pitäs olla firman "pikkujuhannus" ja mähän en ole missään nyk. työnantajan pippaloissa ikinä ollut joten olisi korkea aika. voisi bondaa työkavereiden kanssa muutenki ku chatin välityksellä. silloin olis 9.6 myös joku festari olisko se Vantaalla, jossa olis Rammstein. aika erikoista, Rammstein jossain "korsossa"? sit ne muut bändit oli  sellaisia ettei niitä voi kaikkia ottaa vakavasti, Evanescence nyt tulee lähinnä mieleen. ehkä ne jotkut muut oli ihan ok noin yleisesti mut mun musamaku kun ei ole kovin raskas nykyään niin se ei vältsisti olis niin jee-tilaisuus... tosin kyse on anyway vain perjantaista, jos meen suomeen ni ei mulla oo kokonaista viikonloppua varaa festareihin upottaa. etenkään jos en ole kiinnostunut kys. artisteista. mut joo en nyt sit tiedä, pitää odottaa et bileiden pvm päätetään ja katsoa sit. Rammstein olis oikeasti sellainen joka olisi hienoa nähdä mutta suomen valoisassa kesäyössä(kö)?

kuinka turkki kohtelee homoja (HS). suurin osa joutuu tietty olemaan siellä kaapissa. jos asuu isossa kaupungissa niinku istanbulissa tai izmirissä niin löytää halutessaan ehkä liberaaleja kavereita mutta ikinä ei voi siitäkään olla varma - että miten liberaalin oloinen tuttu oikeasti reagoisi jos kertoisi, vai joutuisiko kenties pannaan kaveripiiristä kun sana kiertäisi. aika moneen homoseksuaaliin tutustuin turkissa, miehiin ja naisiin, ja kaapissahan ne on perheelleen suurin osa. sitten kun vanhemmat vielä painostaa naimisiin niin joskus ihmiset kokee et on pakko. siis ihan todella aikuiset, menestyvät, itsenäiset ihmiset, eikä vaan jotkut "kyläläiset". se perhe ja vanhempien miellyttäminen on vaan niin tärkeää, mitä on vaikea ymmärtää kun on kasvanut suomen individualistisessa kehdossa. ja jos suomessa on työtön tai tarvii muuten vaan tukea niin valtiohan on sitä varten. valtio tekee suomessa sitä mitä perhe suurimmassa osassa maailmaa. joten jos haluat jonkun tukiverkon säilyttää niin paras pysyä väleissä veljeen ja äitiin jne...   mutta toi homofobia turkissa on todella sääli.

No comments: