September 17, 2023

DJ PEXI

suomen reissu tän kuun alussa oli taas aika normi, joskin oli niin paljon työjuttuja että jätin sosialisoinnin vähemmälle, eli kävin ulkona vaan muutamana iltana. sörkän ruusussa kyllä käytiin taas istuu miss R:n kanssa - sen jälkee ku oli käyty brunssilla Tannerissa - ja siellä täytettiin Haaviston kannattajakortit.
DJ Pexi! harmi et oli sunnuntai ja olin aika väsy, en jaksanu itekseni lähtee klubbaa ja tsekkaa.


kuuntelin äänikirjoja paljon iltaisin, kuuntelin mm. kokonaisuudessaan J & B Kohtauksia eräänlaisesta avioliitosta (Philip Teir). Donner ei ole mulle paljon otsikoita tutumpi hahmo joten kirja oli ehkä yllättävä valinta mutta se oli mielenkiintoinen ja sitä kuunteli mielellään. siitä sitten siirryinkin jotenkin luontevasti (?) lukemaan Donnerin pojan Otto Gabrielssonin kirjoittamaa Rikkaruoho nimistä kirjaa. se on jotenkin ihan luettuna kivempi, kappaleet ja jäsentely toimii kun se on päiväkirjamaista tai sellaista. tykkään siitäkin. sit olen kuunnellut jo hetken Kiina Xi Jinpingin aikakaudella (Pitkänen, Puranen, Taskinen, Vartiainen, hieno lista näitä suomalaisia -nan ja -nen päätteisiä sukunimia toim huom), jota arttu suositteli. tässäkään aihe eli kiina eli ole mulle mitenkään tyypillinen, oli tullut vaan puheeksi kuinka olen aika pihalla kiinasta tai sen nykytilanteesta ym, ja tämä kirja kyllä avaa asiaa tosi hyvin ja selkeästi, historiaa on, mutta ei sellaista tylsää saivartelua vaan "asiaa". sit olen aloittanut sellasia kirjoja kuin Lailasta Almaan (Käpylä & others) ja The 69 Eyes (Forss), mutta saa nähdä saanko niitä loppuun, ne ei silleen ihan heti ensi metreillä kaapanneet mukaansa. 

sää oli suomalaisittain viel tosi hyvä kun kävin, joku 20c joka päivä. ja firman syysjuhlissa käytiin metsäretkellä jossa sellasta mindflunessia ja venyttelyä ym. oli ihan kiva. ja ylipäätään kiva sosialisoida kollegojen kanssa kuten aina, melkeen tuntu et aika loppu kesken. 

rantasaunatkin löytyi sieltä.

Antti K:n kanssa kävimme istumassa iltaa ja syömässä

...hyvin suomalaista ruokaa. keskustelut oli henkeviä ja aika diippejä kuten usein. eli parasta sorttia.

tutut hämeentien maisemat. entinen lähikauppa (joka oli ennen siwa).

se mikä on kiva ni osa finnairin hki-lontoo konista on nykyään niitä laajarunkoisia jossa on oma telkka ja USB. kyl jos lennän finskillä ja sopii omiin aikatauluihin ni otan mieluummin sellaisen lennon ku se vanha normikone joka on aika ankee. toki lentokin lyhyt mut silti. wifinki hinta on noussu tasaisesti enkä viiti siitä maksaa enää, ni kiva jos saa katsoa elokuvia ja tai koneen kamerasta maisemia.



No comments: